Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες άνω των 100€
Medik8 – BAKUCHIOL PEPTIDES
71.00€
Ορός εναλλακτικός της ρετινόλης
Ανακαλύψτε την απόλυτα φυσική εναλλακτική επιλογή αντιγήρανσης για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο προϊόν με ρετινόλη. Είναι ιδανική για εκείνους που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν βιταμίνη Α – π.χ. όταν είστε έγκυος ή θηλάζετε, καθώς η ρετινόλη αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Υπάρχουν επίσης δέρματα που αντιδρούν στη ρετινόλη με ερεθισμό και ξηρότητα: για αυτούς συστήνουμε ανεπιφύλακτα το Bakuchiol Peptides. Είναι ιδιαίτερα φιλικό με την επιδερμίδα και έτσι μπορείτε να το εισάγετε στη ρουτίνα σας 2 φορές την ημέρα: πρωί και βράδυ.
30ml
-
Σχεδιασμένος για να σας προσφέρει μια νεανική επιδερμίδα, ο ελαφρύς αυτός ορός με βάση το λάδι αξιοποιεί την ήπια ισχύ της φυτικής ουσίας μπακουσιόλης (σε συγκέντρωση 1,25%)
- Βοηθάει στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενω βελτιώνει γενικότερα την υφή της επιδερμίδας αφήνοντας την απαλή και ομοιόμορφη
Μετά τον καθαρισμό σας το ΠΡΩΙ και το ΒΡΑΔΥ, εφαρμόζετε 6 σταγόνες από το ορό σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Το πρωί συνεχίζετε με αντηλιακό και το βράδυ με την κρέμα νυκτός σας.
| Παθήσεις | Αντιγήρανση |
|---|
