Η ELPON Biotechnology είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία αφοσιωμένη στην υγεία του δέρματος. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες βιοτεχνολογίας και σκοπός μας είναι να φέρουμε κοντά σας τις πιο εξελιγμένες θεραπείες για την υγεία του δέρματος.

Η δέσμευσή μας να δυναμώσουμε την ελπίδα για υγεία   προυποθέτει  την άλλη μεγάλη μας δέσμευσή την βιωσιμότητα με θεραπευτικά προιόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας Π.Ο.Υ. προειδοποιεί ότι αν δεν αλλάξουμε την συνήθειά μας με την αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών τα επόμενα χρόνια θα αντιμετωπίσουμε βακτήρια

ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Αυτό σημαίνει δυσκολία αντιμετώπισης βακτηριακών λοιμώξεων και ραγδαία αύξηση ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Εμείς θέλουμε να συμβάλλουμε στην μείωση των αντιβιοτικών στο επίπεδο όπου πραγματικά χρειάζονται και αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθειά σας.

Η λύση είναι να κατανοήσουμε το μικροβίωμα μας και τα καλά βακτήρια που το αποτελούν στην συντριπτική του πλειοψηφία.

Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που φέρνει προβιοτικά  προιόντα με ενεργό γαλακτοβάκιλλο 100% φυσικά, organic χωρίς συντηρητικά και αρώματα.

Έτσι δερματικά προβλήματα όπως δέρμα με τάση ακμής, ατοπικό δέρμα με εκζέματα και δέρμα με κοκκινίλες αντιμετωπίζονται με φυσικό τρόπο αποτελεσματικά χωρίς παρενέργειες.

Η ELPON biotechnology έχει πάει και ένα βήμα πιο πέρα προσφέροντας θεραπείες για σοβαρά δερματικά προβλήματα όπως άτονα αγγειακά έλκη, έλκη διαβητικού ποδιού, εγκαύματα, μετεγχειρητικά τραύματα και κατακλίσεις.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας εδώ.

Share