Beauty

Πώς πρέπει να καθαρίζετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας;

ιατί να καθαρίσετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας; Υπάρχουν τρεις σημαντικοί λόγοι για αυτό.
1. Ο καθαρισμός των πινέλων βελτιώνει την απόδοση του μακιγιάζ.
2. Ο καθαρισμός των πινέλων μακιγιάζ απομακρύνει τα βακτήρια, τη συσσώρευση λιπαρότητας αλλά και τη μεταφορά της στο δέρμα.
3. Ο καθαρισμός τους θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής τους. Τα πινέλα είναι μια μεγάλη επένδυση, οπότε θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τα προστατεύσουμε.Ιδανικά, πρέπει να πλένουμε τα πινέλα μας μία φορά την εβδομάδα. Νομίζω ότι μιλάω για τους περισσότερους από εμάς όταν λέω ότι αυτό συνήθως δεν συμβαίνει. Ένας ρεαλιστικός στόχος είναι να πλένετε τα πινέλα σας τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Ακολουθούν τα βήματα για τον καθαρισμό των πινέλων μακιγιάζ σας.

Πώς να καθαρίσετε τα πινέλα σας:
1. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό μόνο για να βρέξετε τα πινέλα. Φροντίστε να μην μουλιάσετε τα πινέλα σας, καθώς αυτό θα τα καταστρέψει.
2. Τοποθετήστε μια ποσότητα ήπιου σαμπουάν σε μέγεθος μπιζελιού, στην παλάμη του χεριού σας και κάντε μασάζ με το καθαριστικό στις τρίχες. Κάντε το έως ότου το καθαριστικό διαλυθεί εντελώς μεταξύ των τριχών του πινέλου.
3. Ξεπλύνετε καλά το πινέλο μέχρι το νερό να βγαίνει καθαρό.4. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο.5. Δημιουργήστε ένα δαχτυλίδι με το δείκτη και τον αντίχειρά σας και τραβήξτε το πινέλο μέσα από τα δάχτυλα ενώ ασκείτε απαλή πίεση για να αφαιρέσετε το υπερβολικό νερό και να διατηρήσετε το σχήμα του πινέλου.6. Τοποθετήστε το σε μια πετσέτα και απλώστε το για να στεγνώσει. Μην στεγνώνετε ποτέ το πινέλο σας σε όρθια θέση, καθώς αυτό θα χαλαρώσει την κόλλα που δένει τα πινέλα και θα οδηγήσει στην πτώση των τριχών τους.Ποτέ μην τοποθετείτε τα πινέλα σας σε αποστειρωτή γιατί θα τις καταστρέψει μόνιμα.

Το jane iredale διαθέτει επίσης το Botanical Brush Cleaner για την προστασία και απολύμανση των πινέλων σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε αμέσως το μακιγιάζ από τα πινέλα σας. Ψεκάστε ένα χαρτομάντιλο με το Botanical Brush Cleaner και καθαρίστε τα πινέλα σας με κίνηση εμπρός και πίσω για να αφαιρέσετε όλη την περίσσεια μακιγιάζ.

Πηγή: janeiredale.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *